Prodej bytu 3+kk 65 m², Kutná Hora

5 404 000 Kč

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Anomia Real Estate

Praha, Karolinská 654/2

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám představit byt s celkovou podlahovou plochou 65 m2, terasou a sklepní kójí, který je aktuálně ve výstavbě v rámci projektu Rezidenční čtvrť U sv. Anny v Kutné Hoře.

Byt o dispozici 3+kk s obchodním označením č. 303 se nachází ve 3. nadzemním patře bytového domu A7. Byt se skládá z chodby, ložnice, pokoje, obývacího prostoru s kuchyní, koupelny a WC.

Projekt nabízí budoucím majitelům moderní bydlení ve velmi atraktivní lokalitě zasazené v přírodě na mírném svahu, který je orientovaný na jih. Bytový dům bude dokončen a připraven k nastěhování do konce roku 2024. Bytový dům bude nízkoenergetický a bude postaven z kvalitních materiálů s důrazem na zvuková těsnění. V bytovém domě se nachází výtah. Možnost klientských změn v průběhu výstavby.

K bytu je možné přikoupit garážové parkovací stání. Cena stání je 350 000 Kč vč. DPH.

Rezidenční čtvrť U sv. Anny vzniká spojením zkušeného developera s renomovanou stavební firmou Komfort. Jeho hlavním cílem je vytvoření moderního a dostupného domova ve městě, jehož historické centrum je zapsané na seznamu UNESCO. Umístění v klidné části města s dobrou dopravní dostupností do centra města i do Prahy, vytváří potenciál pro naplnění bytových potřeb i těch nejnáročnějších klientů.

O své klienty se staráme po celou dobu a to od výběru nemovitosti, přes zajištění financování a klientské změny, až po předání klíčů. Pro více informací a nabídku dalších bytů navštivte prosím webové stránky projektu www.rezidenceusvanny.cz.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 295
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Rozestavěný
Plocha užitná 65 m²
Patro 3
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Anomia Real Estate

Praha, Karolinská 654/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Anomia Real Estate

Sdílet nemovitost

TOPlist